Valentino Rossi kiesett a Brit Ralin

2002.11.15. 13:30

 
   
   

Ma vette kezdetét a Network Q Brit Rali világbajnoki futam, amelyen az idei MotoGP Világbajnokág győztese, Valentino Rossi is rajthoz állt egy Peugeot 206 WRC volánja mögött. Az első speciál szakaszon még nem ment rosszul a vezetés, mivel a Cardiffban megrendezett, rövid, 2.45 km-es etapon a 25. helyet tudta megszerezni. Hátránya mindössze 9.2 másodperc volt a szakasz győztes észt Markko Martinnal szemben, ami jogos reménykedésre adott okot a Rossi szurkolók számára. Sajnos, az első komoly szakaszon, amely az első nap második számú gyorsasági szakasza volt, Rossi számára befejeződött a verseny. Az erdős Brechfa-i etapon Valentino Rossi egyelőre tisztázatlan okokból, a verseny feladására kényszerült.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.