Biciklivel motor ellen

2002.11.20. 09:22

 
   
   

Örökös küzdelem folyik ember és gép közt, mióta a civilizációnk fejlődése erősen technikai jellegű irányt vett. Ennek egyik legújabb, szokatlan állomása, hogy a spanyolok kiváló országúti kerékpárosa, Abraham Olano elfogadta honfitársa, Hector Barbera motorversenyző kihívását. A fogadás szerint, a 125 köbcentis kategóriában versenyző pilóta két kört képes megtenni a La Alameda pályán rövidebb idő alatt, amíg Olano teljesíti egyetlen körét. Az eseményt, mint érdekességet a Criterium Internacional de la Comunidad Valenciana kerékpáros verseny keretein belül rendezik meg. Nem az első alkalommal tartanak a Criterium verseny alatt efféle csatát. A múltban a kerékpáros Claudio Chiapucci hívta ki a görkoris Sheila Herrerot.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.