Talmácsi Gábor a világbajnok csapatot választotta

2002.12.06. 12:42

 
   
    Talma aláírja a szerződést

Alig egy hete, hogy újságírók előtt Talma bemutatta jövő évi csapatát, az SMI Aprilia Racing Team-et. Sokáig nem kellett megjegyeznünk a csapat nevét, mert MotoGP versenyzőnk egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. Az idei világbajnok csapat, az EXALT CYCLE APRILIA RACING TEAM tulajdonosa, Fiorenzo Caponera kereste meg Talmácsi Gábort, és rendkívül kedvező feltételekkel biztos technikai hátteret kínált a magyar pilótának.

 
   
   

Tegnap délelőtt Olaszországban Talmácsi Gábor aláírta a 2003-as szezonra vonatkozó szerződését a világbajnok EXALT CYCLE APRILIA RACING TEAM-mel. A szerződés két évre szól és lehetőséget ad Talmának, hogy a második évben a 250 cm 3 kategóriában versenyezzen.

 
   
   

Az Exalt Cycle Aprilia Racing Team hivatalos, gyári Aprilia csapat. Talma a jövő szezonban egy 2003-as Aprilia RS típusú 125 cm 3-es motorral fog versenyezni, valamint rendelkezésre bocsátják az összes új, gyári fejlesztést.
Az olasz csapat az elmúlt három évben kétszer is nyert világbajnokságot, 2000-ben Roberto Locatelli, majd 2002-ben Arnaund Vincent szerezte meg a világbajnoki címet.