Kevin Carmichael Magyarországon készül a következő szezonra

2002.12.11. 10:20

 
   
   

Kevin Carmichael már lassan a magyar streetfighterek közé számít, annyit tartózkodik Magyarországon. Legutóbb november közepén érkezett Kaposvárra, ahol a téli hideg ellenére egészen január végéig Mókussal együtt készül a következő szezonra. A száraz magyar tél alkalmasabb a gyakorlásra, mint a skót időjárás, de az itt tartózkodás nem csak ennek, hanem Kevin kaposvári barátnőjének is köszönhető. Magyarországon valószínűleg két alkalommal is találkozhatunk a streetfighter világbajnokkal: a kaposvári Streetfighter Day-en, aminek az időpontja még nem végleges, illetve az augusztus 10-i szegedi Streetfighter Show-n.

A sok közös motorozásnak köszönhetően már annyira összeszoktak, hogy Kevin a bemutatóira balance-nak is Mókust viszi magával. Legutóbbi ilyen szereplésük Bécsben volt november 16-án.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.