A MotoGP sztárok nem csak aszfalton menők

2002.12.12. 13:27

 
   
   

Max Biaggi, Loris Capirossi és Sete Gibernau MotoGP sztárok jöttek el a Madridban megrendezett, fedett pályás Supermoto versenyre. Jelen volt még néhány, más kategóriában versenyző GP pilóta is, például az idei 125 köbcentis világbajnok Arnaud Vincent. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen a francia fiú jövőre a GP színpadára lépő KTM színeiben indul majd, így egyértelmű volt, hogy a sportág egy ilyen eseményen megjelenik, ahol a KTM-nek nagy hagyományai vannak.

Ráadásul Vincent lenyűgöző formában ment, megnyerte a GP/off-road kategóriát 125-ös vetélytársa, a spanyol Daniel Pedrosa előtt. A harmadik David Checa, a hetedik Fonsi Nieto, míg a nyolcadik helyet Capirossi szerezte meg. A másik nagy meglepetése a verseny hétvégének Sete Gibernau volt. A 8000 szurkoló előtt megrendezett GP/off-road kategória elődöntőjében kiütötték alóla a motort, de ennek ellenére, vigaszdíjként, meghívást kapott a Supermoto specialisták döntőjébe, ahol olyan nem gyenge nevek előtt nyerte meg a versenyt, mint Boris Chambon, Jürgen Kunzel, vagy Gilles Salvador.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.