A Fila beszáll a Ducati támogatásába

2002.12.13. 12:39

 
   
   

A Ducati Corse és a Fila a napokban jelentette be egy széleskörű együttműködési, szponzorációs szerződés megkötését, amelynek keretében a sportszergyártó szállítja a csapat számára a ruházatot, a lábbeliket, és egyéb kiegészítőket. A szerződés szerint nem csak a Superbike, hanem a MotoGP alakulatot is Fila cuccokban láthatjuk pompázni.

A Superbike VB csapatának a Fila nem csak az öltöztetője lesz, hanem a főszponzora is egyben a 2003-as idényre. A csapat neve ezért Team Ducati Fila-ra változik. A sportszergyártó a Ducati MotoGP csapatnál is megjelenik, mint szponzor, igaz nem főtámogatóként. A szerződés időtartama 2 éves. A benne foglalt feltételek értelmében a Fila két különálló kollekciót készít mind a Superbike, mind a MotoGP csapatok számára. A kollekciók később a Ducati boltjaiban és kereskedőinél, valamint a Fila sportboltjaiban is megvásárolhatóak lesznek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.