Mókus fellép a legpatinásabb motorversenyen

2002.12.18. 13:29

 
   
   

Mókus számára a 2002. év a felfedezést jelentette. Az angliai fellépések után jött az év nagy utazása, a namíbiai út, amit egy bécsi fellépés követett - igaz, itt nem önállóan, csak Carmichael segítőjeként. 2003-ban sem szakad meg a sor, a tavaszt szinte végig Nagy-Britanniában kell töltenie ahhoz, hogy eleget tudjon tenni az összes meghívásnak.

Január 25-től február 2-ig a londoni Alexandra Palace ad otthont annak a Stadion Show-nak, ahol Mókus is többször fel fog tűnni. Ezt követi a skótok földjén, Kevin Carmichael hazájában a Scottish Motorcycle Show március 8-án.

A május 23-26. közötti Wales National Motorcycle Show után azonnal indul Man szigetére. Sok motorosnak célja, hogy az ottani Tourist Trophy versenyre ellátogasson, Mókusnak ezúttal az is megadatott, hogy a futamok közötti szünetben a világ minden részéből összegyűlt nézők előtt léphet fel május 31-e és június 6. között. A Man szigeti TT a motorversenyek történetében az egyik legrégebbi múltra visszatekintő verseny, ami évente több százezer nézőt vonz szinte az összes kontinensről. Mivel erről, és a hozzá kapcsolódó rendezvényekről még a BBC is rendszeresen tudósít, Mókus előtt újabb nagy lehetőség nyílik meg a világhírhez vezető úton.

Azért a magyar közönségnek sem kell szomorkodnia. Az ifjú trógerfájterrel már március elsején találkozhatnak a pécsi Jég Show-n, ahol jégen fog bemutatót tartani!