A Suzuki csökkenti néhány motorkerékpárjának az árát

2002.12.23. 09:26

 
   
   

Örülhetnek az angliai motorvásárlók, ugyanis az ottani Suzuki képviselet 5-10%-kal csökkentette jó néhány motorkerékpárjának árát. Például egy GSX-R 750-esen majd 300 ezer forintot, egy GSX-R 600-ason közel 250 ezer forintot spórolhatnak meg a britek. Az árengedmény nem egyszeri karácsonyi akció, hanem a 2003-as modellév vadonatúj gépeire vonatkozik.

Az ármérséklést a Suzuki éves konferencián jelentették be, és az árak a cég szándékai szerint az egész 2003-as évben ezen a szinten maradnak majd. Remélni tudjuk csak, hogy a Suzuki vásárlókra nézve kedvező árpolitikája nálunk is megjelenik, bár tény hogy a kék-fehér márka árai hazánkban általában nem rugaszkodnak el a valóságtól, de az is igaz, hogy rendre nálunk az egyik legmagasabb a motorkerékpárok ára Európában, ráadásul az átlagjövedelmek itt közel sem európai szintűek még.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.