Magyar motoros a Dakaron

2002.12.23. 10:51

A Párizs-Dakar magyar autós résztvevői lassan annyian vannak, hogy számon sem tudjuk tartani őket. Azonban itt az első vállalkozó szellemű motoros is Szilvási Péter személyében, aki egyes egyedül kétkeréken felveszi a küzdelmet a homokkal.

Szilvási Péter egyébként ötvösmesterként dolgzik, és gyermekkora óta hobbija a motorozás. Itthon Ambrus Zoltán van segítségére, a motor felkészítésében, de a versenyen már csak magára számíthat. Hogy milyen alkatrészeket válogatott a szigorúan 60 kg-nyi engedélyezett csomagba, hogyan készült fel a megmérettetésre, megtudhatjuk személyesen tőle december 27-én, pénteken.

A törökbálinti KTM szalonnál várják az érdeklődőket, barátokat, motorosokat, akik kíváncsiak az első magyar motoros Parizs-Dakar résztvevőre. A jelenlévők a helyszínen a hideg és az éhség ellen forralt borral, teával és főtt virslivel tudnak védekezni. Legyünk minél többen, hogy megsokszorozzuk Péter elszántságát!

A találkozó helye: 2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky út 73. (KTM szalon)
A találkozó ideje: 2002. december 27. 10 órakorHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.