A BMW Rakéta Roadster sorozatgyártásba kerül

2003.01.17. 08:57

 
   
   

A BMW úgy döntött, hogy sorozatgyártásba küldi az R1150 Rockster jelzésű koncepció motorját. A szériagép márciusban kerülhet a piacra. A Rockster a széria R1150R (roadster) modellre épül, de rengeteg olyan extra alkatrésszel szerelik fel, amely jelenleg megtalálható a BMW kínálatában.

Az erőforrás maradt a jól bevált BMW Boxer, a maga 1150 köbcentijével, szintén változatlan formában vették át a vázat, a váltót, a hátsó lengővillát és az elektronikát. Azonban az első lámpák az R1150GS enduró motorról érkeztek. Egyéb alkatrészek, mint a Telelever első futómű, a műszerek, az első sárvédő forrása az R1100S sportmodell. Márciusban történő kibocsátásakor két színben lehet megvásárolni a Rockstert, ezek a citrus-zöld, és a narancs-fekete. Az újdonság ára az R1150R ára körül alakulhat, esetleg minimálisan drágább lesz az alapmodellnél.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.