Álló motorral is lehet nagyot esni

2003.03.20. 13:06

 
   
   

Egy amerikai rendőrmotoros balesetet szenvedett annak ellenére, hogy egy helyben állt, rendőr egyenruhában volt, és motorjának minden lámpája fel volt kapcsolva.

Duke Hettick rendőrtiszt épp arra készült, hogy lelassítja a forgalmat egy temetési szertartás számára Kaliforniában. Ekkor ütötte el egy Chevrolet Blazer, amelyet egy 22 éves hölgy vezetett. A Kaliforniai Autópálya Rendőrség jelentése szerint a hölgy épp a mögöttes forgalmat szemlélte a visszapillantó tükörben és hátrapillantott a válla fölött, amikor fel akart hajtani az autópályára, és e közben hajtott bele az álló rendőrmotorosba.

Hettick megpróbált leugrani a motorjáról, amikor észlelte a közelgő autót, de a lábát elérte a becsapódó jármű. Motorja több mint 40 métert csúszott az úton, mire megállt. A rendőrtiszt a lába sérült meg komolyabban, és magának tudhat még több kisebb horzsolást is. A Chevy hölgy vezetőjének nem esett baja.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.