Beindul a Guzzitúra

2003.04.07. 17:13

 
   
   

Múlt hét csütörtökön tartotta idei második összejövetelét a Moto Guzzi tulajdonosok egyesülete a zuglói Portos étteremben. A klub, amelynek létszáma az alakulás óta duplájára gyarapodott ismét új érdeklődőket, vadonatúj márkatársakat üdvözölt köreiben.

Az összejövetel célja a klub ügyeinek megbeszélése mellett a klub honlapjának megtervezése, és az idei túrák időpontjainak egyeztetése volt. A következő közös programot április 5-ére beszélték meg, amikor a Devils Motor Show meglátogatása után a Citadella volt a cél, ahova a zord időjárás miatt már csak négy bátor guzzista indult el.

 
   
   

A tervek között szerepel április 26-27-én egy villányi bortúra, május 24-25-én egy Balaton felvidéki gurulás, július 10-15. között a Mandello del Lariói Moto Guzzi találkozó meglátogatása, és augusztus 22-24-én a Calecon Brothers bulija, ugyanis a keszthelyi klub tagjai egy kivételével szintén ezt a márkát preferálják. A további programok egyeztetése folyamatosan, illetve egy későbbi időpontban történik majd, további információért a klub elnökéhez lehet fordulni a rideg@axelero.hu e-mail címen.