Alkatrészbörze a Camponában

2003.04.08. 09:20

 
   
   

Vasárnap, egy nappal a Devils Motor Show és Börze után ismét börzét rendeztek Budapesten. A Campona parkolójában rengeteg árus, vásárló és nézelődő gyűlt össze annak ellenére, hogy időnként hóvihar tette élvezetesebbé az amúgy sem túl meleg időt.

A sűrű hétvégi program eredménye, az volt, hogy néhány vidékről érkezett börzejáró és eladó a szombat éjszakát a Campona parkolóházában, az autójában töltötte, miután az éjszakai moziműsort végignézték. A nem túl kipihent, hajléktalan börzézőket egyébként arról lehetett felismerni, hogy hálózsákot (is) cipeltek magukkal, illetve az árusok abban ültek, így védekezve a metsző széltől.

 
   
   

A rendezvény egyébként nagyon sok érdeklődőt vonzott, a parkolóház első emeletén egymást érték az árusok, akik elsősorban veterán motoralkatrészeket, vagy komplett motorokat hoztak eladni. A tömeget csak fokozta, hogy a sokan ezt a vasárnapot szánták a bevásárlóközpontban zajló motorkiállítás megtekintésére, és ha már úgyis ott voltak, átlátogattak a börzére is, ahol szintén sok volt a látnivaló.