45 eladó motorkülönlegesség, csak egyben

2003.04.23. 08:59

 
   
   

Összesen 45 darab készül azokból a radikális custom motorkerékpárokból, amelyeket az S&S cég új 2375 köbcentis, 145 Tribute elnevezésű blokkja köré építenek a cég fennállásának 45. évfordulója alkalmából. Az ünnepi alkalom méltó megünneplése céljából összeállt öt aftermarket cég - S&S, American IronHorse Motorcycle Co., Bourget's Bike Works, Arlen Ness Motorcycles és az MCC Manufacturing - egyenként kilenc motorkerékpárt épít.

A legelsőként elkészült öt motorkerékpárt idén először a Daytona Bike Weeken mutatták be, és ezek a gépek az év során körbeutaznak Amerika legnagyobb találkozóira és versenyeire. A cégek a maradék 40 különleges kétkerekű elkészítését a Sturgis Rallyra tervezik, ahol várhatóan mind a 45 darab együtt lesz majd látható.

A 45. évfordulós S&S modellek természetesen a túra során leendő gazdájukat is keresik, bár aki ilyen speciális motort szeretne, annak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, hiszen a motorokat egyesével nem lehet megvenni. Összesen kilenc vevőt várnak, hiszen az öt darabos kollekciók egyesével 250 000 dollárért kerülnek majd új tulajdonosukhoz.