Aprilia világtalálkozó május végén

2003.05.06. 10:27

 
   
   

Idén nem marad egyedül a Ducati a megapartik rendezésében. A másik, nem kevésbé egzotikus olasz márka, az Aprilia is meghívja rajongóit, vásárlóit egy világraszóló kétnapos bulira május 31. és június 1. között.

Az Aprilia történetének két nevezetes helyén - Noale-ben és Scorze-n - nyitott ajtók várják az érdeklődőket. Nem csak a gyártósorokat lehet megnézni, hanem ízelítőt kaphatunk a fejlesztés munkálataiból és a versenyrészlegben folyó szigorúan titkos ügyködésekből is.

Akiket pedig a tudományos munka nem annyira érdekel, motorshow, motor parádé, versenyek és bemutatók, na meg persze koncertek szórakoztatják. Találkozhatnak olyan hírességekkel, mint Ivano Beggio, a vállalat elnöke, vagy Colin Edwards és Noriyuki Haga az Aprilia GP pilótái.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.