Harley-Davidson szülinapi buli

2003.05.12. 11:19

 
   
   

2003. mérföldkő a legendás amerikai gyár, a Harley-Davidson életében. A centenáriumi ünnepségek egymást érik, nem csak Amerikában, de Európában és hazánkban is. A hétvégén azonban egy kisebb, magyar viszonylatban annál jelentősebb évfordulót ünnepeltek a harleysok és a márka kedvelői.

A hazai márkaképviselet, a Harley-Davidson Budapest május 10-én szombaton ünnepelte 7. születésnapját, ez alkalomból népes sereglet gyűlt össze a Neszmélyi köz 3. szám alatt található Bázison, olyannyira, hogy az egyébként igen tágas parkolóból már kiszorultak a későn érkezők. A Harley tulajdonosokat és a rajongókat megvendégelte a születésnapos, majd közös felvonuláson vettek részt.

A Harley-Davidson rendszeres programokkal, rendezvénnyel igyekszik összetartani a márka szerelmeseit. Rugalmasságukkal olyan eredményeket értek el, mint a kedvező Casco biztosítás és lízing-feltételek, megkönnyítve ezzel a motorhoz jutást.

Ezúton kívánunk még sok ilyen szép ünnepet, és csak így tovább!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.