Nemzetközi BMW motoros találkozó

2003.05.20. 14:03

 
   
   

Az éves Nemzetközi BMW Motorkerékpáros Találkozó idén várhatóan minden eddiginél nagyobb lesz, mivel idén ünnepli a BMW a gyár fennállásának 80. évfordulóját. Az esemény a németországi Garmisch-Partenkirchenben lesz, július 4. és 6. között. Idén harmadik alkalommal rendezik meg a nemzetközi BMW találkozót, és tavaly 20 000 kék-fehér propelleres motorőrült vett részt ezen.

A 2003-as bulin iszonyat nagy lesz a felhajtás: láthatjuk a BMW-k történelmi típusait, a BMW kaszkadőrei kápráztatják el a nézőket motoros trükkjeikkel, lesz még elő zene, partik, tesztmotorozás mindenfajta, -féle BMW-n, különféle tesztpályákon, és motorkerékpáros és szüreti felvonulás. Minden nagyobb ország BMW képviselete szervez túrát az eseményre, amint tudomást szerzünk a magyar képviselet szándékáról, ezt menten közzé tesszük.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.