Újra Uralok Magyarországon

2003.05.22. 11:07

 
   
   

A szocialista járműipar gyöngyszeme, sokunk gyerekkori vágyálma, a kezdő - és haladó - motorépítők kiváló alanya, az URAL. A sztálini éra teremtményei közül futnak még a magyar utakon szépszámmal, bár jócskán benne járnak a veterán korba.

A rendszerváltás után 1992-ben magánkézbe került az Irbit Motorkerékpárgyár és kezdetét vette a hagyomány újjáélesztése, korszerű technológiai és gyártási módszerek felhasználásával.

1990-es évek végén kezdődött meg az Amerikai Egyesült Államokba irányuló export. Jelenleg az Európai Unió tagállamaiban forgalmazzák, de ezen kívül Dél-Amerika, Afrika számos országában, sőt Japánban is. Az URAL motorkerékpárok ma már nagy számban futnak, több mint 20 ország útjain.

Az URAL Motor Hungary Kft. 2003. március 31-én alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon ismert és a motoros körökben kedvelt motorkerékpárok forgalmazását megkezdje.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.