Bonyolódik a Kallio-ügy

2003.08.26. 10:00

 
   
   

Az Ajo Motorsport bejelentése szerint megindítják a hivatalos eljárást korábbi versenyzőjük Mika Kallio, és annak új csapata, a KTM ellen, amely a finn pilótát az idei év hátralévő futamaira szerződtette. A csapat megerősítette, hogy Kallio törvénytelenül bontotta fel szerződését velük, hogy az osztrák gyár csapatához szerződjön Arnaud Vincent helyére. A versenyistálló most nagyon komolyan foglalkozik az üggyel, és arra készül, hogíy hivatalosan megtámadja a KTM és Kallio közti szerződést, és érvénytelenítse azt, valamint kártérítést kapjon a károkért, amelyet az Ajo Motorsport elszenvedett.

Kalliot a nemzeti bajnokságból a GP világába segítő Ajo Motorsport nyilatkozata szerint nem céljuk, hogy tönkre tegyék Kallio pályafutását, de érdekeiket kénytelenek megvédeni. A brnói futamon új csapatával negyedik helyezést elérő finn versenyzőbe rengeteg munkát és pénzt fektetett a csapat az elmúlt években. A csapat reméli, hogy képesek lesznek találni valami békés megoldást erre az ügyre, azonban ha a másik félben nem látják a segítőkészséget, minden lehetséges eszközt felhasználnak érvényes szerződésük kikényszerítésére, és káruk megtérítetésére.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.