Lara Croft ismét motoron osztja az igazságot

2003.08.29. 09:20

 
   
   

A Tomb Raider: The Cradle of Life című legújabb akció moziban a Lara Croftot megszemélyesítő Angelina Jolie CCM Supermotón üldözi ellenfeleit, vagy épp menekül előlük. A brit gyártó által szállított két darab CCM 644-es voltak Lara Croft partnerei a film egyes jeleneteiben. Mint azt már az első részben láthattuk, Lara igencsak jól motorozik, és legjobban egy Supermoto illik az egyéniségéhez. A Paramount kereste meg a CCM-et és egy hősnek való motort kért a gyártól. A CCM emberei nem tudtak nemet mondani a feladatra, mikor megtudtak, hogy Angelina Jolie lábai közé rakhatják büszkeségüket. A filmben aztán Lara Croft mindenféle kaszkadőrmutatványokat ad elő a gépen.

A CCM módosította széria 644-es Supermotóit a filmesek kedvéért. A legtöbbet egy a Kínai Nagyfalnál folytatott üldözés során látható a motor, amit tulajdonképpen Walesben forgattak. Azonban Angelina Jolie csak a nehéz trükkök esetében vette igénybe a dublőr kaszkadőr szolgálatait, egyébként meg saját maga ülte meg a gépet, méghozzá nem is rosszul, állítják a CCM gyár szakemberei. A motort egyébként mindenféle, a kaszkadőrmutatványokhoz szükséges kiegészítőkkel ellátták. Sajnos az aranyszínű CCM gépet nem gyártják majd sorozatban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.