Indulj a Párizs-Dakaron!

2003.09.18. 14:03

Indulnál a Párizs-Dakaron? Azt gondolod, hogy majd jövőre, mert idén már úgyis lecsúsztál róla? Netán ez gyerekkori álmod, csak nem volt merszed egyedül belevágni? Most itt az alkalom, hogy mindezt megvalósítsd, ráadásul csapattámogatással és nagyon kedvező feltételekkel.

Szilvási Péter, az első magyar motoros, aki a Dakaron indult, most csapattársat toboroz maga mellé. 15000 euróért cserébe felajánl csapattársának egy, a Dakarra minden szempontból felkészített KTM LC4-es krosszmotort (2003-as, új modell), és a csapathoz tartozó, a Dakaron szintén induló szervizkamion és személyzete minden segítségét, pótalkatrészeket, stb.

A felajánlás különlegessége, hogy amennyiben a KTM bérbevevője végigmegy a Dakaron, a motort meg is kapja ajándékba. Akit érdekel, ne sokat hezitáljon, mert a 2004. január elsején induló versenyre a nevezések leadásának határideje: 2003. szeptember 30.

További információ: Szilvási Péter, 06/20/337-1567

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.