Rossi elhagyja a Hondát?

2003.10.09. 10:12

 
   
   

Régóta tart a huzavona Rossi és a Honda között az olasz motoros fenomén jövő évi szerződése körül. A hírek szerint a Honda tartja magát régi álláspontjához, és a világon senkiért sem hajlandó iszonyatos szerződési pénzeket fizetni. A japánok szerint - és ebben elég sok igazság van - a Honda a legjobb MotoGP-motor, így elég sokan világbajnokok lehetnek a nyergében, minek fizessen hát hatalmas pénzeket még olyan nagy egyéniségekért is, mint Valentino Rossi. Persze ez az álláspont meg nem tetszik napjaink vitathatatlanul egyik legnagyobb gyorsasági motorversenyzőjének, akinek ráadásul marketingértéke is hatalmas, így bárhol könnyen talál magának, akár nagypénzért is, csapatot.

A legutolsó hírek arról szóltak, hogy Valentino Rossi és a Honda már a megegyezés közelében jártak a Csendes-óceániai Nagydíj idején. Rossi 10 millió dollárt kért volna a következő szezonra a Hondától. A tegnap felröppent legújabb (ál?)hírek alapján viszont Rossi és a Honda útjai elválnak. A híresztelések egy része azt mondja, hogy már megtörtént a szakítás, és csak a bejelentésre vár Rossi és a Yamaha szerződéskötésének híre. Mivel a hírek igencsak ellentmondóak, egyelőre nem tudunk állást foglalni a kérdésben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.