KRESZ-vizsga a neten

2003.11.05. 12:11

Az Aportal.hu és a radiomaX legújabb együttműködésének gyümölcseként egy Magyarországon eddig egyedülálló online oktatási forma jött létre. Az egyes képzések előadásait az interneten keresztül hallgathatják/olvashatják a tanulók a saját számítógépük előtt. Kényelmesen, időt megtakarítva, az ország vagy akár a világ bármely pontjáról elvégezhetők a tanfolyamok. Egyedül a záróvizsgán kell személyesen megjelenni. A képzések hivatalos vizsgával (OKJ) zárulnak, tehát a jelölteknek papírjuk is lesz róla.

A képzések a jelentkezők számától függően indulnak, a képzések ára tartalmazza a tankönyveket és a vizsga díját is. Az egyes előadások hallgatása az Aportal Chat és a radiomaX webrádió segítségével történik. A rádió OKTATÁS CSATORNÁJÁN keresztül hallgatható az anyag, míg a chat-en élőben konzultációra is van lehetőség az oktatóval a leadott anyaggal kapcsolatban.

A KRESZ oktatás a jogosítványra várók dolgát jelentősen megkönnyíti majd, bár a gyakorlati képzés interntes megvalósítására egyelőre nem találtak ki alternatívát.