Jócskán emelkedtek a Triumph eladásai

2003.11.24. 12:28

A Triumph Motorcycles America jelentése szerint 46 százalékkal megugrott a márka új motorkerékpár eladása az Egyesült Államokban az idei év augusztus, szeptember és október hónapjai során a 2002-es év hasonló időszakához képest. A Triumph értékesítése annak ellenére növekedett jelentősen, hogy az amerikai általános fogyasztási adatok nem túl rózsásak, bár a gyár előrejelzései további növekedést jósolnak az idei év végére és a jövő év elejére.

A Triumph eladásait több tényező segítette. Az egyik ilyen egy kedvező hitelprogram beindítása volt. A kifejezetten amerikaiaknak tervezett America és Speedmaster modellek kedvező fogadtatásra találtak az egyre növekvő cruiser piacon. Az eladásokat tovább segíthetik az új 2004-es modellek bevezetése, mint a Tiger vagy a Sprint ST, amelyekből már most többet lefoglaltak, mint amennyit előre terveztek a Triumph-nál.

A Triumph nem csak Amerikában ért el piaci sikereket az idén. Egyre több vásárló keres egyedi motorkerékpárokat, amelyeket a Triumph által biztosított megkülönböztethetőség és a gazdaságosság egyaránt jellemez. Az olyan újdonságok, mint a 2.3 literes Rocket III, vagy a Thruxton várhatóan tovább fokozzák majd a motorkerékpárok legnagyobb piacán a márka iránti érdeklődést 2004-ben.