Talma Malagutijával barátkozott

2003.12.16. 13:57

Az elmúlt hétvégén az estorili pályán tesztelte Talmácsi Gábor új csapata, a Malaguti Racing motorját. Már az első nap végére kiderült, hogy jó úton haladnak. Nagyon sok beállítást kipróbáltak, mint például a 2004-es fejlesztésű váz-2003-as motorral, a 2003-as váz - 2004-es motorral, stb. verziókat. A legjobb eredményt az új váz + régi motorblokk hozta, mellyel 1.49.1 időt tudott futni. Az új futóművet is kipróbálta Talma, de még nem ismeri kellőképpen, ezért folyamatosan kapcsolatban vannak a futóművet szállító cég főmérnökével.

Sajnos a folyamatos terheléses teszt során - 25 kört akart megtenni egyhuzamban, mint egy futamon - egy kanyarban elcsúszott, de szerencsére Gábor nem sérült meg. A motorja is csak kicsit megkarcolódott, de az adatok elemzésekor kiderült, hogy pont ebben a bukott körben ment Talma a leggyorsabban.

Talma a csapattal együtt visszatért Olaszországba, ahol találkoznak az OZ Racing mérnökeivel, akik a versenygép kerekeit fejlesztik a következő szezonra. Ezt követően Gábor kötelessége még egy csapatértekezlet, majd haza veszi az irányt, és az ünnepeket már itthon tölti.