Rekordtartó Aprilia Leonardo

2004.02.06. 10:12

Alessandro Veridiani, aki az olasz Leonardo Klub tagja, több mint 120.000 kilométert tett meg Aprilia Leonardo robogóján. Nem kis távolság ez, pontosan 3-szor motorozhatta volna vele körbe a Földet. A rekordtartó olasz alaposan felszerelte mindenféle extrákkal robogóját.

A robogó hosszú útja során járt szinte az összes nagyobb olasz városban, az európai fővárosokban, és egy csomó motoros rendezvényen mint a bolognai motorshow, vagy a monacói Intermoton. A gépét mindig különösen nagy szeretettel tartja karban Alessandro, mindent megad neki. Rengeteg titán, alu, szénszálas kiegészítő található az Apriliáján. A tulajdonos szeretné elérni a robogójával a 200.000 km megtett távolságot.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.