Új színek az Aprilia 50-es motorjain

2004.02.18. 13:41

A tavasz közeledtével az Aprilia új színekkel látta el két legkisebb modelljét. A sportmotor RS50 sokkal agresszívabb fényezést kapott, fekete idomokkal, az Aprilia GP versenyzéséből jól ismert oroszlán ikonnal a borításon. Vörös színben pompázó könnyűfém kerekek teszik teljessé a kis motor esztétikai látványát. Mindezek mellett a tavaly 250 köbcentiben világbajnokságot nyert Manuel Poggiali aláírása találhat meg az idomon.

A másik 50-es újdonság a Tuono Nera. A nagyobb testvéreihez hasonlóan ez is fekete fényezéssel vásárolható meg. Az idomjaitól megfosztott csupasz motoron lángoló vörös kerekeket és nyerget találunk, amely többet enged sejtetni, mint amennyit valójában az 50 köbcentis kétütemű blokk tud. A Tuono nem csak feketében, hanem ezüst színben is kapható lesz, természetesen a vörös nyereggel és kerekekkel. Az Aprilia további új színvariációkat ígér tavaszra az egész modellpalettájához.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.