Bemutatkozott a Fortuna Honda

2004.03.08. 16:14

 
   
   

A Fortuna Honda csapata is megtartotta hivatalos bemutatkozását a főszponzor Atladis dohánykonszern madridi központjában. Roberto Rolfo és Toni Elías, akik a második és harmadik helyet szerezték meg a tavalyi idény 250 köbcentis kategóriájában, most az új Honda RS250 RW fedélzetén a bajnoki címre törnek. Dani Amatriaín csapatfőnök szerint a géposztály két legjobb versenyzőjét sikerült megszerezniük 2004-re és a Honda gyári támogatásával megvalósulhat céljuk.

Rolfo már tavaly is a csapatnál versenyzett, és bár végig versenyben volt a bajnoki címért, az elsődleges céljuk az új Honda GP250-es motor fejlesztése volt. A több nemzetiségű csapatban Rolfonak olasz szerelői vannak, de maga a csapat spanyol tulajdonú. Rolfo és Elías kölcsönös tisztelettel nyilatkozott a másik képességeiről. A motor 2004-es változatát Valenciában tesztelik, amely reményeik szerint még jobb lesz mint amelyet a téli teszteken használtak. Elias főszerelője a tapasztalt Maximo Capanna, míg Rolfoé Tomasso Raponi lesz. A csapatnál tanácsadói szerepet tölt be a nemrég visszavonult Emilio Alzamora.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.