Bemutatkozott a Derbi GP csapata

2004.03.25. 09:51

A Caja Madrid Derbi Racing csapata az első hivatalos 2004-es GP teszt helyszínét, Barcelonát választotta bemutatkozása helyszínéül. A Fundación Miró művészeti múzeumban megtartott prezentáción Giampiero Sacchi igazgató elmondta az egybegyűlteknek, hogy a csapatot a stabilitás jellemzi, csakúgy mint a Derbi gyárat és ez az az üzenet amelyet a fiatal szurkolóiknak szánnak. A DRD, ahol a versenymotorok készülnek egy komoly gyáregység, megfelelő berendezésekkel. Ezt megelőzően a váz Angliában, a motor pedig valahol máshol készült, most azonban minden egy helyen, a Derbi versenyrészlegénél gyártódik. A technikai feltételeken kívül a Derbi csapat megszerezte Luigi Dall'Igna-t, az igen jó nevű és sok gyakorlattal rendelkező mérnököt.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.