Talma véleménye két nap után

2004.03.26. 12:56

Talmácsi Gábor összefoglalta a héten lefutott két I.R.T.A. tesztnap eredményeit:

" I.R.T.A teszt (Barcelona) első nap: Sok probléma volt, de összességében az első nappal elégedett voltam a 15. hellyel. Két motort állt a rendelkezésemre, egy régi - 2003-as - illetve egy 2004-es fejlesztésű. Hogy miért kellett kettő? Mert tudtam, hogy eredményt egyelőre, csak a 2003-as motorral tudok hozni, az újat még fejleszteni kell.

Az új gép 13.000-es fordulatnál mindig letorpant, a max. fordulat 14.200, és ennél többet nem lehetett belőle kihozni. A teszt végén a 15. helyen zártam a napot.

I.R.T.A teszt (Barcelona) második nap: A második nap tudtam volna javítani, csakhogy a főtengely megragadt az egyenesben, és én a sóderágyban landoltam. A nyakam fáj egy kicsit, mert odacsaptam a fejem az aszfalthoz, de amúgy semmi komoly. Az esés után már csak az új motort tudtam használni, amivel egyelőre nem lehet jó időket motorozni a gyenge teljesítmény miatt. A 23 lettem a két nap időeredmény alapján.

Seel úr még tegnap visszautazott Németországba a megragadt motorral. Egész éjszaka dolgoztak rajta, hogy holnap a javított és egy vadiúj motorblokkal visszaérjen a következő tesztre. A problémák ellenére sem vagyok elkeseredve, Jerezben újabb két napunk lesz tesztelni a gépet, megtalálni a legjobb beállításokat, stb. Megyünk és csináljuk tovább!"

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.