Bővítették a magyarországi trikegyárat

2004.05.25. 10:45

A Wolftrikes Kft. Baranya megyében Szajkon az 57-es út mellet Budapesttől 200 km-re, Mohács és Pécs között található. A TotalBike már írt arról, hogy a kis faluban exportra szánt két- és háromüléses trike-okat gyárt. A társaság 1 cégvezetővel, 2-3 fő munkással kezdte meg működését, egy újonnan épített 700 négyzetméteres csarnokban. Ma a cég 43 főt alkalmaz, és nemrég avattak fel egy 2500 négyzetméteres, a kor követelményeinek és a minőség biztosításának megfelelő korszerű eszközökkel felszerelt új gyárcsarnokot. A cég a Németországi BOOM Trikes GMBH motorjait gyártja. legújabb modelljük a BOOM Streetfighter, amiben 160-180 Le teljesítményű Peugeot vagy automata Ford motor dolgozik. A Wolftrikes Kft. eddig szinte 100%-ban egyedi megrendelésre, exportra gyártotta járműveit. 2004. május 1-től lehetőség nyílik a Magyarországi üzembelyezésre, így az értékesítésre. Az Uniós csatlakozás óta 2 darab BOOM trike már forgalomba helyezésre került magyar rendszámmal.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.