Az S&S ismét bizonyított

2008.08.14. 14:10

Az S&S legutóbbi fejlesztése, az X-Wedge már az USA negyvenkilenc államában forgalmazható. A 2010-es környezetvédelmi előírásokat teljesítő motorblokk immár Alaszkától Hawaii-ig kapható, csupán a pszichotikusan szigorú kaliforniai törvényeknek nem felel meg.

A V-alakba rendezett, 56 fok hengerszögű motort tavaly mutatták be. 1917 köbcentis hengerűrtartalma megfelel a motorépítők minden igényének. Egyedi vásárlók, építők vagy kisebb, független motorgyártók is rendelhetik – amennyiben az évi termelésük nem haladja meg a háromezres darabszámot.

Az elektromos befecskendezéssel táplált motor számos teszten mutatta meg előnyeit. Ereje és nyomatéka garantált, a mechanikus zajokat is sikeresen tompították. Az S&S a custom-piac legnagyobb független blokkgyártója: nem csupán az Egyesült Államokban van jelen, termékei az egész világon elérhető, homológ gépek. Biztosan nem kell sokat várni, hogy hazánkban is debütáljon a blokk, a motorépítő műhelyek biztosan megdolgozzák majd az X-Wedget.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.