XR szépítőkúra

2009.03.16. 14:57

A Harley-Davidson XR1200-as modellje nagy csúszással került az amerikai piacra. Az ottani customcégek sem teketóriáztak sokáig: máris itt az első átalakító-készlet. Steve Storz korábbi munkái is az XR-ekhez kötődtek, Sportster alapon készített dirt tracker-street tracker hangulatú motorokat, amelyek formájukkal felidézték a legendás versenygépet, az XR750-et.

A szett tartalmazza a kettő a kettőbe kipufogórendszert, amelyet a BUB fejlesztett ki a Harley blokkhoz. Krómozva vagy feketére festve is kérhetők a csövek, de nem lehetetlen a hőálló bandázs feltekerése sem. Storz által tervezett alumínium lábtartórendszer, Ceriani kormány-lengéscsillapító, YSS versenyteleszkópok, egyszemélyes ülésidom és felerősített Brake Tech fékek is a készlet részei - ezek egyben és külön-kölön is megrendelhetőek. Nem csak az új XR-re, de a régi Sportsterekre is kapható számos csemege: aki street trackerre vágyik, Storz mesternél nézelődjön.

Kedves olvasóink, Önök egyetértenek azzal, hogy egy Harley legyen chopper, sportos utcai motorokat meg gyártsanak csak a japánok?