Túrázzon triálmotoron!

2009.03.30. 17:57

Megérkeztek a 2009-es Beta EVO gyári kiegészítői. 2T és 4T néven, két- és négyütemű változatban is kapható a könnyű triálmotor, de aki a 69 és 72 kilós száraz tömeget soknak tartja, most lefaraghat belőle. Mindkét változatra kifejlesztették a titán kipufogórendszert, amely a hirtelen felpörgő blokkot tovább erősíti. Az alsó fordulatszám-tartományban megjelenő erő mellett fél kilót is spórolhatunk.

Az egyik legolcsóbban tuningolható kategória a triáloké: mindössze 300 euróért magnéziumból öntött karter vásárolható a 2T-hez, 1500 grammal soványabb az alapváltozatnál. A négyüteműhöz is tartogat csemegéket az új tartozékkatalógus: új dugattyú, titánból készült szelepek és hengerfej is felszerelhető a motorra.

Európa nyugati oldalán egyre divatosabb a triálmotorokkal történő barangolás. A túrázóknak kedvez a Long Range Kit, amely használható ülést és négy literrel megnövelt üzemanyagtartályt ad a Beta Evóhoz. A kiránduláshoz elengedhetetlen felszerelések, mint a lámpa, szintén elérhetőek – nincs akadálya az egész napos kalandozásnak.

Kedves olvasóink, Önök kipróbálnák magukat a sziklák között?