Hétközben Rossi is az irodában rohad

2009.07.14. 09:10

Mit csinálnak a motorversenyzők hétközben? Pihennek, edzenek és szórakoznak? Dehogy! Az élet nekik sem könnyű, a legnagyobbaknak is húzni kell az igát. A Yamaha jóvoltából mi is megkaptuk a videót, hogyan dolgoztatják pilótáikat. A kisfilm a laguna secai futam előtt készült promóciós célból - ezzel kedveskedtek a videomegosztók és közösségi oldalak előtt ülő rajongóknak.

Colin Edwards biztonsági őr – senkihez sincs egy jó szava sem. Ő az, akit utálnak kollégái. Munkaidőben érezteti hatalmát, egyenruhában istennek érzi magát. Szerinte ez a legkönnyebb munka a világon; nem tagadja, hogy mennyire élvezi.

James Toseland a szépfiú, mosolyogva jön ki a postázóból és pajkosan kacsint rá a hölgyekre. Aki nem érdekli, azzal nem törődik, aki kedvére való, ahhoz mindig van egy-két jó szava. A titkárnők elolvadnak, a vérük is gyorsabban kering, ha meglátják a sármos britet.

Jorge Lorenzo a tisztasági felelős: az ő gondja, hogy csillogjon az ablak és pormentes legyen az íróasztal. Persze van olyan munka, amit nem végez el – más helyett nem pucolja ki a vécét. Résen van és figyel – a pályán a tiszta ívek, hétközben a tiszta munkahely jellemző rá.

Valentino Rossi a recepciósok gyöngye. Búg a telefonba, csicsereg és minden betévedőre rámosolyog. A vidám olasz komoly karriert futhatna be a pult mögött, ha nem az aszfaltot koptatná. Úgy látszik, az elsősegély tanfolyamon sem a csajokat bámulta – nézzék meg, milyen szakszerűen lát munkához! A Doktor a pályán és az irodában is a helyzet magaslatán van; ilyen egy igazi világbajnok.

Kedves olvasóink, önök mivel töltik a hétköznapokat?