Vedd meg Rossi motorját!

2009.09.14. 10:33 Módosítva: 2009.09.14. 13:22

A Yamaha sportmotorjai az idei év sztárjai: a MotoGP-ben és a Superbike világbajnokságon is dicsőségesen forog a keresztsíkú főtengely. Nem titkolják örömüket, és a vásárlókkal is megosztják – megjelent az R1 limitált kiadású változata.

Akárcsak korábban a francia importőr belpiacos szériáján, a festést Valentino Rossi motorjáról mintázták, és a futómű is versenytechnikájú: aranyszínű SOQI rendszert kapott. Más különbség nincsen, de sokaknak biztosan ez is elég lesz, hogy világbajnoknak érezzék magukat.

A modell rendelésre ugyan, de Magyarországon is elérhető, pontos ára egyelőre ismeretlen. Arról, hogy a superbike-ot uraló Ben Spies motorjának lesz-e replikája, nincs hír: ha marketingről van szó, a motoripar legpotensebb marketingfegyvere továbbra is a nyolcszoros világbajnok Rossi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.