Megvakultak az olaszok

2009.11.03. 12:03

Már csak néhány nap, és a nagyközönség is megismerheti a mediterrán megalomániát: a CR & S Duu egy eddig nem látott stílusú és méretű olasz roadster. Hogy szép-e? Ez egyéni ízlés kérdése – a szerkesztőségi mustrán a tanksapka mindenkinek tetszett.

Aki élőben is megnézné, az a milánói motorkiállítás 2. csarnokának I-30 pavilonjához menjen.Amint korábban már beszámoltunk róla, a Duu amerikai blokkot kap: az S&S ötven éves jubileumára készített 1916 köbcentis X-Wedge mozgatja majd.

A gyártó ígérete szerint a moduláris felépítés megengedi a nagyfokú alakíthatóságot. A kisszériás, kézimunkával történő gyártás lehetővé teszi az egyedi igények kielégítését. Kellő határozottsággal talán egy motor formájú motort is ki lehetne belőlük csikarni – habár aki minimum 20 ezer eurót költene egy motorra, nem biztos, hogy a hagyományos külalakot díjazza.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.