Honda: olcsóbb, mint hittük

2009.11.20. 09:55

2010 egyik legnagyobb durranása a Honda VFR1200F lett: egyesek már megjelenésekor átkozták, mások azonnal szerelembe estek vele – abban azonban mindenki egyetértett, hogy szörnyen drága lesz.

Nos, tegnap már Magyarországon is felcímkézték, véget értek a találgatások. Legtöbben ötmilliós forint körüli árat vártak a sportos túrázónak; már előre szívták a fogukat a szép, de feltehetőleg drága gép miatt.

Az ára kedvezőbb lett, mint sokan hitték: a VFR regisztrációs adóval 3,998 millió forintba kerül. A japán sporttúra motorokkal összehasonlítva igazán jól indít a Honda: a Kawasaki 1400GTR 4,35, a Yamaha FJR1300A oldaldobozokkal 4,885 és a Suzuki Hayabusa 3,498 millió forint – ha nem is túl erős a kategória piaci helyzete hazánkban, komoly harcra számíthatunk, kicsiben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.