Hé, autós! Nézz körül!

2010.02.23. 11:13 Módosítva: 2010.02.23. 11:13

A romló baleseti statisztikák végre lépésre sarkallták Kalifornia állam autópálya-rendőrségét, a California Highway Patrol megkezdte kampányát a motorosok védelme érdekében. Kezdeményezésük célja, hogy az autósok nagyobb figyelmet szenteljenek a motorosoknak.

„Oszd meg az utat, vigyázz a motorosra, nézz körül kétszer!” – ez a jelmondat olvasható több mint 700 elektronikus kijelzőn, szerte az államban. Robert Gladden, az amerikai Biztonságos Motorozás Alapítvány igazgatója elmondta: „Alapítványunkon túl több ezer motoros tapsol a CHP, az Office Traffic Safety és a CalTrans kezdeményezésének. Örülünk, hogy végre felismerték a motorosok védelmének fontosságát, és annak, hogy felhasználják ezt a nagyon hasznos médiumot az üzenet terjesztésére.”

Közleményük szerint kiterjesztenék programjukat: „Reméljük, pozitív visszajelzéseket kapunk majd, és üzenetünk még több kivetítőn lesz majd olvasható a jövőben.”

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.