Videópályázat: 1000 lóerős vagy simán csak randa?

2010.03.15. 09:12

Tiéd a legszebb motor az országban? A te garázsodban áll a legrútabb patkány az Uraltól nyugatra? Merevvázas choppert építettél vagy utcai harcost a kisajátított széntárolóban? Minket akkor is érdekel, ha randa, akkor is, ha olyan rettenetesen erős, hogy nem mersz közel menni hozzá – szedd össze a bátorságod, fogj valamit, ami képes mozgóképet rögzíteni és mutasd be motorodat!

Szívtad a fogad, amikor kifizetted a tuningot? Most valamit visszahozhatsz az árából, mert a Totalbike és az Euromotor közös pályázatot hirdet: készíts videót a motorodról, mi is kíváncsiak vagyunk rá.

A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. Ha nyersz, 100000 forint értékű vásárlási utalvány a tiéd, amely Spyke bőrruházatra váltható be. A motoros ruházati termékek piacán a márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel, a kiemelkedő biztonsággal és a presztízzsel; versenyzők és utcai motorosok számára egyaránt kiváló választás. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Ha a pályázatod a legtöbb nézői szavazatot kapja, 50000 forint értékben választhatsz Nolan és X-lite bukósisakok közül. Az olasz Nolan Group sisakjainak tervezése során a biztonság az elsődleges szempont, de nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a formatervre is. Stoner, Lorenzo, Melandri és Checa is ezt viseli! Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Nincs miről forgatnod? Nem jött össze a motor az idei szezonra? Nem gond, keress motoros témájú videókat! A tíz a legtöbbet feltöltő felhasználó között 25000 forintos vásárlási utalványt sorsolunk, amely TCX motoros lábbelikre váltható. Az olasz gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti csizmáit, többek között ennek köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: pályamotorosoknak, túrázóknak és terepmotorosoknak egyaránt. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Hogyan juthatsz hozzá a cuccokhoz? Egyszerűbben és szórakoztatóbban, mint hinnéd. Forgass, mesélj a motorodról, mutasd be, amit szeretsz vagy utálsz rajta. Figyelem! Az elkészített anyag nem lehet több 5 percnél!

Ha saját anyagot forgattál, kérlek a tagek közé okvetlen írd be, hogy sajat_motor_totalbike, ha pedig egyéb, motoros témájú anyagokat osztanál meg másokkal, ne felejtsd ki a totalbike taget. Miután feltöltötted a megörökített anyagot a pályázat weboldalára, nézz körül a honlapon, és szavazz az általad legjobbnak tartott videókra!

Megkérünk mindenkit, hogy egykerekező, gyorshajtó, másokat veszélyeztető, közúti szabálysértéseket elkövető és azokra buzdító anyagokat NE töltsenek föl! Az ilyen videókat automatikusan töröljük, kizárjuk, megsemmisítjük, kivonjuk a forgalomból!

A videók feltöltési határideje 2010. április 12.

A szervezők a szabályok megváltoztatásának jogát fenntartják.