Chopperek és Hot Rodok a Millenárison

2010.04.03. 12:10

Unja a sok egyforma autót és nem képes megkülönbözteti egymástól a mai modern motorokat? Ne csüggedjen, nincs egyedül – a budapesti EMAT kiállításon biztos talál lelki társakat. 2010-ben a város egyik legexkluzívabb kiállítási helyszíne, a százéves Millenáris Csarnok ad helyet a különleges épített gépeknek.

Idén hatvan motor és negyven autó versenyez. A járműveket a versenyzőkön kívül nemzetközi szakértő zsűri bírálja el. Huszonkét díjat osztanak ki, a közönség szavazata 100 ezer forintot ér. Az EMAT a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, az összdíjazás közel kétmillió forint. Az autók és motorok mellett koncert és szépségverseny is várja a látogatókat. A rendezvény április 11-én, vasárnap, 11-20 óráig tart majd, a belépő 2000 forint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.