Erősödik a Kawasaki

2010.04.09. 16:57

Jó hír a Kawasaki rajongóknak: két új bolt várja őket. Az M3-as budapesti kivezető szakaszánál, a Széchenyi úti felüljáró utáni OMV kútnál megnyílt Motoros Centrumban gépek és kiegészítő termékek mellett ruházati termékekkel és kiegészítőkkel várják az érdeklődőket. A szakszerű szervizszolgáltatásról a Big-Bang M3 független szerviz gondoskodik, ahol teljes körű javítási munkákkal, motordiagnosztikával, fékpadi méréssel, biztosítási ügyintézéssel, valamint alkatrész értékesítéssel is foglalkoznak.

2010. április 10-én, szombaton tartják a Motoros Centrum nyitóbuliját, amikor az érdeklődő látogatók megismerkedhetnek az új kereskedés minden szolgáltatásával. Lehetőségük lesz tesztelni Kawasaki motorokat, és felpróbálni a Shox által forgalmazott sisakokat, kabátokat.

Izgalmas akcióval várják a kemény fiúkat: a Bicepsz sarokban annyi százalék kedvezményt kapnak az ott található termékek árából, ahány centis a bicepszük! A szervizben kedvezményes fékpadi mérésre tudnak bejelentkezni.

Helyszín: Kawasaki M3, 1155 Budapest, Széchenyi út 12.

A diósdiak is készülődjenek: a Sempre Verde Kft. sok szeretettel meghív mindenkit április 16-án a márkakereskedés és szerviz bemutatkozó ünnepségére. Az esemény idejére parkolási lehetőséget biztosítanak a motorszalon parkolójában.

Helyszín: Kawasaki Diósd, 2049 Diósd, Balatoni út 8.