Nem Mercedes, hanem Smart robogó lesz

2010.07.15. 11:22

Most már biztosnak tűnik, hogy a Mercedes érdekeltségébe tartozó Smart márka szárnyai alatt születnek majd a németek elektromos robogói: a friss bejelentés szerint szeptemberben a párizsi motorkiállításon ismerkedhetünk meg a városi közlekedés alternatívájának szánt gépecskével.

A Smart egykori létrehozását a dugókkal terhelt városi és elővárosi közlekedés indokolta. Stílusos és gazdaságos megoldásnak szánták, ám a magas ár miatt presztízstermék lett belőle. A cég stratégiája a praktikum megtartása mellett a környezetkímélő szemlélet, a következő években ezt szeretnék négy- és kétkerekű járműveikkel megvalósítani.

A Mercedes-Benz stratégiai partnere a német ENBW energiaszolgáltató lesz: több millió eurós együttműködésük értelmében megkezdik az elektromos kúthálózatok telepítését Stuttgartban, majd szerte Németországban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.