Nem pöcsöltem, elhoztam

Népítélet

2010.07.23. 14:11

Ma reggeli eredmény: eddig 3268 ember nyilatkozott arról, hogy milyen a motorja. A Népítélet kétkerekű fele is hízik, egyre kövérebb – olyan motorok kerekítik, mint ítélkezőnk régi álma, a BMW R80RT.

„Még az 1980-as években, kamasz koromban hallottam egy balatoni nyaralás alkalmával, ahogy egy német fickó meghúzatta a boxerét, ekkor szerettem bele a hangjába. Összejött egy kis pénz és majd egy évig néztem a német mobile.de-t, meg a többi keresőt, még statisztikát is csináltam a kínálat idő szerinti változásáról. Alapvetően R65 és R80 felé orientálódtam. Aztán rátaláltam egy budapesti címen egy osztrák ex-rendőrmotorra (R80 RT 1991). Megnéztem, nem pöcsöltem, elhoztam. Aztán derült ki, mit is vettem. (...)”

Aki kíváncsi a történet folytatására, kattintson ide! Tanulságos történet bontakozik a német motorról. Ön is hasonlóan járt? Gyűlöli vagy szereti gépét? Ne tököljön, írja le az igazat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.