BMW, borbarátság

2010.07.27. 08:47

Ugyan az alkohol és a motorvezetés nem egyeztethető össze, de a kellemes túrázás után csodásan esik egy pohár bor. Így gondolja Mike Kuimelis, a kaliforniai Mantra Wines borgazdaság tulajdonosa is – csúcsminőségű, limitált kiadásban palackozott borait a harmincéves BMW GS sorozatnak ajánlotta.

Mike és Jim Hyde, a helyi BMW Off Road Akadémia trénere egy közös motorozást követő iddogáláson találták ki a borkülönlegességet. A „RawHyde Adventure Rider Challenge Cabernet Sauvignon” Kuimelis szerint olyan, akár a kalandmotorozás: fenséges, mindig tartogat új izgalmakat.

Olyan borkollekciót szerettem volna alkotni, amelynek tulajdonságai utalnak a motorra és az általa nyújtott élményre. A sorozat rövidesen Cabernet, Syrah és Bordeux stílusú borokkal bővül majd. Más és más karaktert képviselnek, azonban közös bennük az örök kaland ígérete, amellyel a BMW GS előtt szeretnék tisztelegni” – mondta a borász.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.