Kappa bukósisakok

2011.02.03. 15:52

Hamarosan új sisakmárkával bővül az EuroMotor Kft. kínálata, 2011 februárjától a Kappa motoros fejvédői is kaphatók lesznek a cég budapesti üzletében. Az olasz gyártó mindegyik utcai kategóriában – zárt, felnyitható, nyitott – kínál bukósisakot, és gyermekeknek szánt modell is szerepel a kínálatukban. A Kappa bukósisakok a középkategóriában megszokott minőséget kínálják rendkívül kedvező áron, így elsősorban azok számára jelentenek vonzó választást, akik színvonalas, ugyanakkor kiváló ár-érték arányú sisakot keresnek.

A felnyitható túraisakra vágyóknak a Kappa a KV-1-et ajánlja. A technopolimer héjjal készülő modellt antiallergén kivitelű, kivehető és mosható béléssel, beépített napellenzővel, karcmentes plexivel, páraterelő betéttel és mikrometrikus csattal látták el.

Az 1780 gramm (+/- 50 gramm) súlyú KV-1 XS és XXL közötti méretekben, fényes fehér, fényes fekete és mattfekete színben kapható, bruttó kiskereskedelmi ára 58.000,- Ft. A nyitott KV-2 és KV-3 a chopperesek, városi motorosok és robogósok számára készült. Mindkét sisak technopolimer héjat kapott, bélésük antiallergén kivitelű, kivehető és mosható, állszíjuk pedig mikrometrikus csattal rögzíthető. A KV-2 kisebb méretéről (1050 +/- 50 gramm) ismerhető fel, a KV-3 kicsivel többet nyom a mérlegen (1300 +/- 50 gramm), viszont a mélyebbre nyúló plexi révén nagyobb szélvédelmet biztosít. Mindkét nyitott modell XS és XL közötti méretekben, gyöngyházfehér vagy mattfekete fényezéssel választható, áruk egységesen 21.000,- Ft.

A KV-4 a Kappa legsportosabb fejvédője. A zárt modell héja szintén technopolimerből készül, bélése antiallergén kivitelű, kivehető és mosható, csatja mikrometrikus, plexije karcmentes. A KV-4-et beépített napellenzővel is felszerelték. Az 1500 gramm (+/- 50 gramm) súlyú sisak XS és XL közötti méretekben, gyöngyházfehér és fényes fekete színben kerül piacra. A KV-4 listaára 37.000,- Ft.

A gyermekeknek szánt Bubble technopolimer héjjal, antiallergén béléssel, karcmentes plexivel és gyorskioldós csattal rendelkezik, súlya 850 gramm (+/- 50 gramm). A Bubble fényes fehér és rózsaszín fényezéssel kapható, és jár hozzá két matricaszett is, amelyek segítségével a gyermekek kedvük szerint díszíthetik sisakjukat. A modell listaára 19.500,- Ft.

További információk az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17./b-c.), a +36-1-877-4430-as telefonszámon, az iroda@euromotor.hu és asajto@euromotor.hu e-mail címen, valamint a www.euromotor.hu és awww.kappamoto.com honlapon.

(X)