Ecsettel zsírozd a láncot

2011.03.21. 14:33

A motorkerékpáros szezon kezdetére a Motul teljesen új motorkerékpár karbantartó termékekkel jelentkezett, melyek kiegészülnek a ruházatot gondozó szerekkel. A kenőanyagok terén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező gyártó 24 tagból álló ápolószercsaládja öt alkalmazási csoportra osztható.

Lánckarbantartás

A Chain Paste kiegészíti az eddigi láncápoló szektort. Az utcai motorokhoz kifejlesztett strapabíró zsír praktikus, ecsetvégződéssel ellátott tubusban kerül forgalomba. Illeszkedik a Motul láncápoló termékei közé, ahol eddig is megtalálható volt a Chain Clean, a Chain Lube Road, a Lube Off Road és a Chain Lube Factory Line. Régi kiszerelésében továbbra is kapható lesz a fehér színű, nagy teljesítményű Chain Lube Road Plus.

Tisztító, karbantartó és mechanikai termékek

Karbantartó és mechanikai elemek működését segítő termék a Motul Carbu Clean, a nagyon hatékony porlasztó tisztító, a Brake Clean, a tárcsa- és dobfékek, váltók, elektromos kapcsolódások és gyertyák tisztítószere, a Tyre Repair, a habos defektspray. Ebbe a termékcsoportba tartozik a többcélú hasznosításra alkalmas E.Z.Lube kenőanyag is.

Sisak és bőrruházat ápolás, kéztisztítás

Négy új terméket kínál a Motul a motorkerékpárok és a motorosok felszereléséhez. A Perfect Leather különleges bőrtisztító és ápoló a legjobb minőségű motoros bőrruházat különösen kíméletes tisztítására és gondozására szolgál. A Helmet Exterior & Visior Clean és a Helmet Interior Clean bukósisakok és rostélyok hatékony, egyszerű tisztítására lett kifejlesztve. A Hands Clean pedig lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen szégyenkezni a piszkos kezek miatt.

Mosás, tisztítás, polírozás

A legszélesebb kört felölelő kategóriához, a mosást, tisztítást és polírozást és a rovarok hatékony eltávolítását átfogó területhez, a következő nyolc termék tartozik 2011-ben: Wash & Wax, Moto Wash, Wheel Clean, Perfect Seat, Shine & Go, Chrome & Alu Polish, Insect Remover és Scratch Remover.

A Motul a lehetőségekhez képest a mellőzte a szóróflakonos kiszereléseket, helyettük környezetbarát, pumpás megoldást kínál. A jövőben a Shine & Go, a Wash & Wax és a Perfect Seat is ilyen kímélő és gazdaságos kivitelben készül. A Chrome & Alu Polish nagy hatásfokkal tisztítja a krómozott és alumínium felületeket, a Scratch Remover pedig hatékonyan tünteti el a kisebb felületi karcolásokat. A szintén új Insect Remover víz nélkül is kíméletesen, nagyon gyorsan tünteti el a motorozás során megszaporodó rovarmaradványokat.

Levegőszűrő karbantartása

Tudjuk, a légszűrő gondos karbantartása megnöveli a motor teljesítményét és kitolja a szervizintervallum idejét. A szivacsból készült betétek tisztítására szolgál az Air Filter Clean. A terepen és közúton használt motorok és quadok szűrőinek karbantartására az Air Filter Oil, valamint a szivacsszűrők tisztítására és kenésére is szolgáló Motul Air Filter Oil Spray való. Ezek a hosszabb ideje forgalmazott termékek is új külsővel jelennek meg.