Terepre ideális: KTM 350 EXC-F

2011.05.04. 15:49

A KTM már a 2012-es offroad szezonra készül: a 350 EXC-F továbbviszi a hagyományt, Ready to Race, vagyis a gép versenyre kész.

Az egyhengeres enduróról 2010 őszén hallottunk először. Stefan Pierer vezérigazgató bejelentését követően hamarosan jöttek a kézzel fogható eredmények, hisz David Knight februárban már versenypályán is sikerrel járatta meg a gépet – most végre itt a széria, boltban kapható kivitel.

A négyszelepes blokk mindössze 28 kiló, teljesítménye 45 lóerő – az erőleadás ideális a professzionális- és hobbiendurósoknak egyaránt. A WP futóművet egy teljesen új vázhoz csatolták; a fejlesztés természetesen a versenypálya adta tapasztalatokon alapul.

Az osztrák cég idén is részt vesz a legendás Hatnaposon. Ennek tiszteletére speciális alkatrészekkel és dizájnnal is elérhető az EXC népszerű, Six Days kiadása. A világ egyik legkeményebb enduróviadalának tartott rendezvénynek idén Finnország ad otthont.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.