Városba elég a 200

2011.07.19. 13:41

A világ jobbik részén nem csak a hatalmas lóerőgyáraknak van becsülete, akad, ahol pont akkora gépet vásárolnak, ami valóban szükséges. A mértéktartó vásárlók kedvence lehet a HM City Scrambler és a Trail Locusta, amelyet 125 és 200 köbcentis változatban is piacra dobtak.

HM? Ismeretlenül hangzik? Pedig a cég a Honda és a Montesa szerelemgyermeke – kínálatukat zseniális világbajnoki motorok, triál- és endurógépek alkotják. A két új modellt a földutakon kavirnyálóknak és a városi közlekedőknek szánják: a masszív felépítés és a négyütemű, egyhengeres blokk tökéletesen megfelel a célra.

Mindkét gép 41 milliméter szárvastagságú Kayaba első villát kapott, amelyhez 300-as féktárcsával szerelt kereket illesztettek – a Scrambler 17-es, míg a Trail 21-es és 18-as felniket kapott. Az SOHC vezérélésű blokkhoz hatfokozatú váltó és nedves, többtárcsás kuplung jár. A kellemes motorok ára 4190 Euró, vagyis 1,15 millió forint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.