Ducati: Kíváncsi Fáncsi

2011.09.09. 15:13

Most már biztos, hogy érkezik a Ducati kisebbik streetfightere: a 848-at nem csak a lesifotósok hozták nyilvánosságra, hanem a gyári marketingesek is. A szereposztásban Kíváncsi Fáncsi szerepét Nicky Haydenre osztották, ő volt, aki felhúzta a motort takaró lepelt.

Sokat nem tudtunk meg, de annyi biztos, hogy nem a Monster fékeit kapja a meztelen motor, hanem a nagytestvéren megismert Monoblocokat. A versenyző twitteroldalán leírtak szerint hétfőn további részleteket is megtudhatunk.

Az olcsóbb Streetfighter 848-tól sikeresebb eladásokat várnak, mint az aránylag drága, idehaza alapverzióban 4,8 millióba kerülő 1099 köbcentis, 155 lóerős rokontól – ha kedvező árat sikerül kikalkulálni, akár még rá is haraphatnak a sportos meztelen desmók szerelmesei.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.